דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 350 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • לחמם תנור לחום גבוה (220 מעלות). להוסיף מעט שמן בתבנית אפייה.
  • לשטוף היטב את העוף מתחת לזרם מים קרים ולייבש.
  • להניח בתבנית (החזה מופנה כלפי מעלה).
  • לסחוט חצי לימון מעל העוף ולעסות את העוף. את חצי הלימון השני ואת הקליפה מהחצי הראשון להכניס לתוך העוף. לקשור את רגלי העוף בחוט שפגט.
  • להבריש את העוף עם שמן הזית ולפזר על העוף מלח ופלפל.
  • לצלות כשעה עד שעה וחצי.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)574164
חלבונים (גרם)56.45 16.12
פחמימות (גרם)21
מתוכן סוכרים (גרם)0.16 0.05
שומנים (גרם)38.09 10.88
מתוכם שומן רווי (גרם)12.14 3.47
כולסטרול (מ"ג)233.33 66.63
נתרן (מ"ג)1,330379.68
סיבים תזונתיים (גרם)0.36 0.1
מים (גרם)11.533.29
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.220.06
ויטמין B (מק"ג)62.9717.98
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.880.25
ויטמין C (מ"ג)7.912.26
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.270.08
סידן (מ"ג)5.091.45
ברזל (מ"ג)0.10.03
מגנזיום (מ"ג)1.480.42
זרחן (מ"ג)1.630.46
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)19.455.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 39.3% 58.2% 2.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.66 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.