דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת נהדרת ללחם

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לנפות את הקמח לקערה, להוסיף את הסוכר והמלח ולערבב.
  • 2 להוסיף את השמרים ולערבב.
  • 3 לחמם את המים לדרגת מים פושרים ולהוסיף בהדרגה לקערת הקמח. ללוש היטב ולהניח להתפחה (אם הבצק יוצא דביק מדי יש להוסיף מעט קמח).
  • 4 לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולטגן בשמן עד הזהבה.
  • 5 לאחר שהבצק תפח יש להחדיר פנימה את הבצל המטוגן שהתקרר וללוש שנית.
  • 6 לשמן תבנית מאורכת ולהניח את הלחם בתבנית להתפחה שניה.
  • 7 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות את הלחם כמחצית השעה או עד שהבצק מזהיב.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)201170
חלבונים (גרם)5.28 4.46
פחמימות (גרם)4034
מתוכן סוכרים (גרם)1.06 0.9
שומנים (גרם)2.37 2
מתוכם שומן רווי (גרם)0.29 0.25
נתרן (מ"ג)353.6298.65
סיבים תזונתיים (גרם)0.43 0.36
מים (גרם)62.2452.56
ויטמין B (מק"ג)0.1195.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.754.01
ויטמין C (מ"ג)1.851.56
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.10.08
סידן (מ"ג)6.955.87
ברזל (מ"ג)0.050.04
מגנזיום (מ"ג)2.92.45
זרחן (מ"ג)7.256.12
אבץ (מ"ג)0.050.04
אשלגן (מ"ג)36.530.83
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 4.9% 11% 83.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.