דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת פיצה
עוגת פיצה
עוגת פיצה
במקום פיצה - תאפו עוגת פיצה!

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות מכל פיצה (סה"כ 2 פיצות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לשים קמח ושמרים, לערבב ולהוסיף מים, שמן, מלח, ביצה וסוכר. ללוש לבצק נעים (כ- 5 דקות לישה ביד או במיקסר. הבצק צריך להיות רך וחלק) ולהניח בצד כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 2 להוריד את נפח הבצק וללוש מעט ולחלק את הבצק ל- 2 כדורים שווים.
  • 3 לפתוח את כדורי בצק לעלה גדול בעובי של ס"מ.
  • 4 להכין בקערה את רסק עהגבניות בתוספת שליש כוס מים, להוסיף תבלינים, לערבב ולמרוח על העלים.
  • 5 לפזר חצי כמות הגבינה בכל עלה, לסדר במרכז את הגמבות, לגלגל בעדינות לרולדה, לעגל לצורת גלגל ולסגור את הקצוות.
  • 6 לפזר קמח מעל הגלגל בנגיעות קטנות ולפזר סומסום מעל.
  • 7 להכניס לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 8 לפני הגשה לשים זיתים ללא גלעין בחורים של גלגלי הפיצה.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)240191
חלבונים (גרם)10.06 8.02
פחמימות (גרם)3024
מתוכן סוכרים (גרם)0.85 0.68
שומנים (גרם)9.18 7.33
מתוכם שומן רווי (גרם)1.46 1.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)21.93 17.49
נתרן (מ"ג)478.16381.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.54 0.43
מים (גרם)47.6638.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.2915.39
ויטמין B (מ"ג)0.280.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.434.33
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.03
ויטמין C (מ"ג)26.1720.88
ויטמין D (מק"ג)0.10.08
ויטמין E (מ"ג)0.190.15
ויטמין K (מק"ג)0.990.79
סידן (מ"ג)169.5135.22
ברזל (מ"ג)0.180.14
מגנזיום (מ"ג)8.016.39
זרחן (מ"ג)12.9810.36
אבץ (מ"ג)0.090.07
אשלגן (מ"ג)61.2848.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.4% 20.1% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.