דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרם בוואריה ביתי וטעים
קרם בוואריה ביתי וטעים
אוהבים בוואריה?

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כוסות קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשפוך בתוך סיר את החלב עם הג`לטין והקורנפלור, לערבב היטב ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  • 2 לכבות את האש ולהסיר מהגז.
  • 3 להקציף את החלמונים עם הסוכר ולהוסיף אל תוך החלב החם תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שהביצה לא תתבשל (אנחנו רוצים בישול קצר של כ- 20% על מנת להרוג את החיידקים), ולצנן כ- 10 דקות.
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה במהירות גבוהה כ- 3 דקות ולקפל בתנועות עדינות אל תוך תערובת החלב.
  • 5 בכלי קטן להניח את הפתיבר הטבול בחלב.
  • 6 מעל הפתיבר ליצוק את תערובת הבוואריה.
  • 7 להכניס לקירור למשך כ- 4 שעות לפחות.
  • 8 לפני הגשה לצקת סירופ שוקולד ולפזר אגוזים קצוצים.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבוואריה. שיטת ההכנה כוללת הרתחה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290277
חלבונים (גרם)5.52 5.28
פחמימות (גרם)2725
מתוכן סוכרים (גרם)11.97 11.45
שומנים (גרם)18.23 17.43
מתוכם שומן רווי (גרם)7.2 6.88
כולסטרול (מ"ג)89.83 85.88
נתרן (מ"ג)60.5757.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.64 1.57
מים (גרם)7.487.15
ויטמין A (מק"ג)20.5719.67
ויטמין B (מ"ג)0.290.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.187.82
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.1
ויטמין C (מ"ג)0.030.03
ויטמין D (מק"ג)0.290.28
ויטמין E (מ"ג)0.140.14
ויטמין K (מק"ג)0.110.11
סידן (מ"ג)45.1143.13
ברזל (מ"ג)0.460.44
מגנזיום (מ"ג)10.029.58
זרחן (מ"ג)40.4138.63
אבץ (מ"ג)0.230.22
אשלגן (מ"ג)39.5837.84
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.190.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.680.65
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.620.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 35.1% 10.6% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.