דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בשביל מה לקנות עלי סיגר אם ניתן להכין לבד?

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל המצרכים לבלילה דלילה, לכסות ולהניח במשך 30 דקות בצד בטמפרטורת החדר.
  • 2 לשמן מחבת טפלון קטנה עם מגבת נייר (שכבה דקיקה מאוד) ולהניח על להבה נמוכה.
  • 3 לטבול מברשת למריחה בבלילה (מדובר על בצק דליל מאוד) ולמרוח את קוטר המחבת בשכבה אחידה ודקה מאוד.
  • 4 עלה הסיגר מוכן כאשר הקצוות מתחילות להתקפל. להוציא בעדינות, להניח על מגבת ולכסות כדי שלא יתייבש.
  • 5 אחרי שמכינים את כולם יש לסדר אותם אחד על השני בשכבות. על כל עלה סיגר להניח נייר אפייה גזור לפי הגודל של העלים, להכניס לשקית ולהקפיא עד שעת הצורך.
  • 6 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא את עלי הסיגר במילוי מתוק או מלוח.

זמן ההכנה כולל את זמן הנחת הבצק הדליל בצד.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)48170
חלבונים (גרם)1.36 4.84
פחמימות (גרם)931
שומנים (גרם)0.82 2.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.07 0.26
נתרן (מ"ג)33.68119.45
מים (גרם)14.3951.01
סידן (מ"ג)0.451.6
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.140.51
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)0.010.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.5% 12.4% 80.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.