דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת אטריות רחבות חלבית
פשטידת אטריות רחבות חלבית
פשטידת אטריות רחבות חלבית
פשטידת אטריות קלה להכנה

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את האטריות הרחבות בהתאם להוראות היצרן ומסננים.
  • 2 את הבצל הקצוץ מטגנים בשמן עד להשחמה ומניחים לקירור בצד. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 בקערה גדולה מערבבים את הגבינות והביצים, ומוסיפים את אבקת המרק (פרווה - או מלח), הפלפל השחור והמוסקט. מערבבים היטב, בודקים טעמים ובמידת הצורך מוסיפים מלח (לפי טעמו האישי של כל אחד).
  • 4 מוסיפים את האטריות הרחבות והבצל המטוגן לקערה, ומערבבים היטב.
  • 5 משמנים תבנית חד פעמית בגודל בינוני בתרסיס שמן, מניחים את התערובת ומשטחים.
  • 6 אופים בתנור למשך כ- 40 דקות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בתוספת סלט.

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בגודל בינוני + מחבת לטיגון הבצל.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)144116
חלבונים (גרם)10.34 8.32
פחמימות (גרם)1512
מתוכן סוכרים (גרם)1.99 1.6
שומנים (גרם)4.75 3.82
מתוכם שומן רווי (גרם)2.09 1.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)75.94 61.07
נתרן (מ"ג)182.79146.98
סיבים תזונתיים (גרם)0.43 0.35
מים (גרם)39.8532.04
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.6823.87
ויטמין B (מ"ג)0.580.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.320.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.1610.58
ויטמין B12 (מק"ג)0.170.13
ויטמין C (מ"ג)1.531.23
ויטמין D (מק"ג)0.380.31
ויטמין E (מ"ג)0.20.16
ויטמין K (מק"ג)0.280.22
סידן (מ"ג)114.9592.43
ברזל (מ"ג)0.410.33
מגנזיום (מ"ג)97.24
זרחן (מ"ג)47.1737.93
אבץ (מ"ג)0.30.24
אשלגן (מ"ג)74.9660.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.310.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.690.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.640.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 15.4% 33.7% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?