דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות טעימות שהאורחים פשוט יאהבו

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לערבב את המצרכים: מחמאה, קמח, שמנת, סוכר וסוכר וניל.
  • 2 ללוש היטב עד להשגת בצק רך.
  • 3 לעטוף בנייר נצמד ולהניח במקרר ל-5 שעות (עדיף לכל הלילה).
  • הכנת הקרם:
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר (לקצף חזק).
  • 2 להוסיף את הפודינג, להמשיך להקציף במהירות נמוכה עד שהפודינג נבלע בתוך הקצף ונוצר קרם.
  • הכנת העוגיות:
  • 1 לחלק את הבצק ל-4 חלקים ואת הקרם גם ל-4 חלקים.
  • 2 לרדד כל חלק מהבצק לעלה מלבני.
  • 3 למרוח חלק מהקרם על העלה, לגלגל לרולדה וכך להכין את שאר הרולדות.
  • 4 לחתוך את הרולדה לחלקים שווים ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 5 לאפות בחום של כ-180 מעלות, 25 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
למתכון פרווה, אפשר להחליף את השמנת ב-2 גביעים קטנים של יוגורט סויה בטעם טבעי.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)202351
חלבונים (גרם)2.77 4.83
פחמימות (גרם)2645
מתוכן סוכרים (גרם)11.61 20.19
שומנים (גרם)9.72 16.91
מתוכם שומן רווי (גרם)4.45 7.74
כולסטרול (מ"ג)4.5 7.83
נתרן (מ"ג)162.13281.97
מים (גרם)5.7810.06
ויטמין B (מק"ג)50.9188.53
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.260.46
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)9.5516.6
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.731.26
זרחן (מ"ג)0.991.72
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)10.9319

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.2% 7.2% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.