דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פחזניות ארוכות מהמטבח הצרפתי עם קרם וניל

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (12-15 יחידות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את המים עם הסוכר והמחמאה, להוריד מהאש ולקרר מעט.
  • 2 להוסיף את הקמח, לערבב מהר וחזק ולקרר מעט.
  • 3 להוסיף את הביצים בהדרגה (אחרי כל ביצה לערבב היטב).
  • 4 למלא את העיסה בשקית זילוף עם צנתר כוכב, ולזלף על נייר אפייה בתוך תבנית צורות של אצבעות ארוכות.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להזהבה. להשאיר את האקלרים בתנור למשך כ- 20 דקות כדי שיתקררו אחרת הם ייפלו.
  • 6 להכין את קרם הוניל לפי ההוראות, לחצות את הפחזניות ולמלא אותן בקרם.
  • 7 לפזר אבקת סוכר לפי הטעם ולקשט כיד הדמיון.
  • 8 הרי לכם אקלר וניל מושלם - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לזגג מעל האקלרים סירופ שוקולד.

הערך התזונתי לא כולל את סירופ השוקולד לקישוט.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)239228
חלבונים (גרם)5.71 5.45
פחמימות (גרם)2221
מתוכן סוכרים (גרם)2.7 2.58
שומנים (גרם)14.4 13.73
מתוכם שומן רווי (גרם)6.84 6.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)128.41 122.46
נתרן (מ"ג)233.84223
סיבים תזונתיים (גרם)0.89 0.85
מים (גרם)47.8945.67
ויטמין A (מק"ג)46.6344.47
ויטמין B (מ"ג)0.680.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.450.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.713.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.25
ויטמין D (מק"ג)0.60.57
ויטמין E (מ"ג)0.310.29
ויטמין K (מק"ג)0.090.08
סידן (מ"ג)41.1239.21
ברזל (מ"ג)0.510.49
מגנזיום (מ"ג)3.753.58
זרחן (מ"ג)57.755.03
אבץ (מ"ג)0.380.36
אשלגן (מ"ג)40.2738.4
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.560.53
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.071.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.990.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 33.5% 13.3% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.