דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
באונטי ביתי
באונטי ביתי
באונטי ביתי
הכי טעים בעולם - חטיף באונטי

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את החלב המרוכז והקוקוס ביחד עד לאיחוד.
  • 2 ליצור מהתערובת צורות (כ- 16-20 יחידות - תלוי בגודל שעושים). כמובן אם עושים עיגולים יותר קטנים אז מתקבלת כמות יותר גדולה.
  • 3 להניח את הצורות על נייר אפייה ולהכניס להקפאה לשעה לפחות.
  • 4 להמיס את השוקולד המריר ביחד עם כף השמן במיקרוגל בפולסים של 40 שניות (לפחות פעמיים) עד להמסה מלאה.
  • 5 להוציא את חטיפי הקוקוס מהמקפיא, לטבול כל חטיף קוקוס בשוקולד המומס ולהניח שוב על נייר אפייה (השוקולד מתקשה).
  • 6 לקישוט:להמיס את השוקולד הלבן ובאמצעות שקית זילוף לזלף על הבאונטי. אפשר לזלף קרם לוטוס או כל קרם אחר שאוהבים במקום.
  • 7 לשמור בכלי סגור במקרר ולהתענג חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)224454
חלבונים (גרם)3.75 7.6
פחמימות (גרם)2143
מתוכן סוכרים (גרם)1.53 3.1
שומנים (גרם)14.17 28.72
מתוכם שומן רווי (גרם)10.53 21.35
כולסטרול (מ"ג)6.14 12.44
נתרן (מ"ג)19.2138.95
סיבים תזונתיים (גרם)2.06 4.19

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 34.4% 9.1% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?