גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | חגים ועונות | » | מתכונים ליום העצמאות |
אוכל לחג הלאומי. שם באנגלית: Independence day. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
יום העצמאות - בכל יום עצמאות למדינת ישראל, יוצאים המוני ישראל אל הפארקים ועושים על האש - הדבר נהפך למסורת של ממש. אבא מתפקד על המנגל (ומסרב להיפרד ממנו עד שכל הבשרים כבר מוכנים), אמא מכינה את הפיתות והסלטים והבשרים נצלים ביסודיות על האש בטעם מצוין. הבשרים הפופולאריים שנצלים על האש באופן כללי וביום העצמאות בפרט הם פרגיות, חזה עוף, קבבים, נקניקיות, המבורגר, כבד ולבבות. המשקיעים יותר שבינינו צולים על האש גם סטייקים שלמים, צלעות כבש וכבד אווז. אמרתם יום העצמאות - אמרתם חגיגה של בשרים!