דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -

יום העצמאות

יום העצמאות - בכל יום עצמאות למדינת ישראל, יוצאים המוני ישראל אל הפארקים ועושים על האש - הדבר נהפך למסורת של ממש. אבא מתפקד על המנגל (ומסרב להיפרד ממנו עד שכל הבשרים כבר מוכנים), אמא מכינה את הפיתות והסלטים והבשרים נצלים ביסודיות על האש בטעם מצוין. הבשרים הפופולאריים שנצלים על האש באופן כללי וביום העצמאות בפרט הם פרגיות, חזה עוף, קבבים, נקניקיות, המבורגר, כבד ולבבות. המשקיעים יותר שבינינו צולים על האש גם סטייקים שלמים, צלעות כבש וכבד אווז. אמרתם יום העצמאות - אמרתם חגיגה של בשרים!