גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבחים | » | אוכל ערבי |
שם באנגלית: Arab, אוכל מערב. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
המטבח הערבי הינו שם כולל למטבחים של מדינות ערב. המרכיבים העיקריים של המטבח הערבי הם הטחינה והחומוס (החומוס הערבי נחשב לאחד מהטובים בעולם), הבשר והפיתות (פיתה ערבית גם כן נחשבת לפיתה טעימה ביותר). המטבח הערבי עושה שימוש רב גם בחמוצים המוגשים יחד עם המנות הראשונות ובחצילים. כמו כן, הוא עושה שימוש רב בשמן זית וירקות טריים ושימוש מועט בשומן מן החי, דבר התורם לתזונה בריאה. סוד המטבח הערבי ככל הנראה טמון בתבלין הסומאק. לסומאק, הנקרא גם אוג הבורסקאים, טעם לימוני, צבעו סגול והוא נחשב למוסיף הטעם החזק והנפוץ ביותר במטבח הערבי. בואו ללמוד איך להכין את מיטב המתכונים הערביים הקיימים, בהכנה ביתית שתעלה לכם חיוך על הפנים.