דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שוקולד דובאי - גם בגרסא ללא חלב!

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השקעים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להמיס את המחמאה (או שמן הקוקוס) במחבת, להוסיף את אטריות הקדאיף ולערבב עד שהן משחימות. להוסיף את הפיסטוקים ולהמשיך לקלות אותם ביחד.
  • 2 להוסיף את חמאת הקקאו, לערבב ברצף עד שהיא תימס ושנוצרת עיסה דביקה, ולהכניס לקירור למשך כרבע שעה.
  • 3 להמיס ביחד את השוקולד המריר וחמאת הקקאו, לצקת בשכבה דקה בתבנית שקעים ולהמתין שיתקשה (כרבע שעה).
  • 4 להוסיף במרכז כל שקע שכבה אחידה של עיסת הקדאיף והפיסטוקים, ליישר בעדינות, לצקת מעל הכל את שאר השוקולד המומס שיעטוף הכל ולהכניס לקירור עד שמתקשה (שומרים בקירור). מתקבל שוקולד דובאי פרווה מושלם - אל תשכחו לקשט בנצנצים מוזהבים כיאה ליוקרה של דובאי!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים.

שיטת ההכנה כוללת המסה וקירור.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)418669
חלבונים (גרם)3.38 5.41
פחמימות (גרם)1625
מתוכן סוכרים (גרם)0.64 1.02
שומנים (גרם)38.29 61.26
מתוכם שומן רווי (גרם)20.95 33.52
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.20.31
נתרן (מ"ג)14.0822.53
סיבים תזונתיים (גרם)1.03 1.64
מים (גרם)0.330.53
ויטמין A (מק"ג)2.333.73
ויטמין B (מ"ג)0.380.61
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.12
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.256.8
ויטמין C (מ"ג)0.420.67
ויטמין E (מ"ג)0.190.31
סידן (מ"ג)8.9214.27
ברזל (מ"ג)0.350.55
מגנזיום (מ"ג)10.0816.13
זרחן (מ"ג)40.8365.33
אבץ (מ"ג)0.180.29
אשלגן (מ"ג)85.42136.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.121.79
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.11.76
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.943.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.893.02

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 65.6% 5.8% 26.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 2.01 (2.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.