מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 63 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השקעים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שוקולד דובאי - גם בגרסא ללא חלב!
- 1 להמיס את המחמאה (או שמן הקוקוס) במחבת, להוסיף את אטריות הקדאיף ולערבב עד שהן משחימות. להוסיף את הפיסטוקים ולהמשיך לקלות אותם ביחד.
- 2 להוסיף את חמאת הקקאו, לערבב ברצף עד שהיא תימס ושנוצרת עיסה דביקה, ולהכניס לקירור למשך כרבע שעה.
- 3 להמיס ביחד את השוקולד המריר וחמאת הקקאו, לצקת בשכבה דקה בתבנית שקעים ולהמתין שיתקשה (כרבע שעה).
- 4 להוסיף במרכז כל שקע שכבה אחידה של עיסת הקדאיף והפיסטוקים, ליישר בעדינות, לצקת מעל הכל את שאר השוקולד המומס שיעטוף הכל ולהכניס לקירור עד שמתקשה (שומרים בקירור). מתקבל שוקולד דובאי פרווה מושלם - אל תשכחו לקשט בנצנצים מוזהבים כיאה ליוקרה של דובאי!
- 5 בתיאבון

ציוד נדרש: תבנית שקעים.
שיטת ההכנה כוללת המסה וקירור.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
65.6% |
5.8% |
26.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב