דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אחת מהעוגיות המושחתות בעולם

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (22-24 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת ליבת הקדאיף והפיסטוק:
  • 1 חותכים את אטריות הקדאיף וקולים במחבת גדולה עם החמאה עד להשחמה זהובה (שומרים בצד 50 גרם קדאיף קלוי לקישוט).
  • 2 בקערה ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים עם מחית הפיסטוק, הטחינה, והמלח. מערבבים יחד, בעזרת כף מניחים תלוליות על משטח ישר עם נייר אפייה ומקפיאים.
  • הכנת העוגיות:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה, הסוכר החום, מחית הוניל והמלח. מוסיפים את הביצה והחלמון, ומפעילים את המיקסר על מהירות בינונית לכמה דקות עד שמתקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה.
  • 2 מוסיפים את המרכיבים היבשים (מלבד השוקולד והפיסטוקים), ומערבבים כמה שניות. מוסיפים את השוקולד והפיסטוקים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מחלקים את התערובת לכדורים של 50 גרם, משטחים ומניחים באמצע את ליבת הקדאיף הקפואה. סוגרים היטב, מכדררים ומצפים באטריות הקדאיף הקלויות ששמרנו בצד והפיסטוק הגרוס גס.
  • 4 טיפ: כדאי לאפות עוגיות שעברו קירור או הקפאה ולא ישירות לאחר שסיימנו להכין אותן. אופים את העוגיות בחום של 160 מעלות טורבו למשך כ- 13 דקות. מתקבלות עוגיות שוקולד דובאי מפנקות במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)413467
חלבונים (גרם)7.32 8.28
פחמימות (גרם)4349
מתוכן סוכרים (גרם)20.51 23.21
שומנים (גרם)23.51 26.6
מתוכם שומן רווי (גרם)11.24 12.72
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.580.66
כולסטרול (מ"ג)57.83 65.43
נתרן (מ"ג)373.6422.66
סיבים תזונתיים (גרם)0.95 1.08
מים (גרם)2.873.25
ויטמין A (מק"ג)9.1910.4
ויטמין B (מ"ג)0.520.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.14
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.6413.17
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.05
ויטמין C (מ"ג)1.191.35
ויטמין D (מק"ג)0.10.11
ויטמין E (מ"ג)0.190.21
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)71.9781.43
ברזל (מ"ג)1.011.15
מגנזיום (מ"ג)9.0710.26
זרחן (מ"ג)104.69118.44
אבץ (מ"ג)0.190.22
אשלגן (מ"ג)83.7994.79
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.911.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.870.99
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.621.83
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.561.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 31.4% 9.8% 57.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.