1 הכנת המלית: במחבת מתחילים לטגן את החמאה ואטריות הקדאיף עד לקבלת צבע שחום. להסיר מהאש, להוסיף את השוקולד הלבן המומס ומחית הפיסטוק, לערבב היטב ולהניח בצד.
2 טימפרור השוקולד (לא חובה אך מומלץ): לקערת המיקסר מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר ומפעילים על חום בדרגה 6 ומצב ערבוב 1 עד שהשוקולד נמס. במידה ואין לכם מיקסר כזה - אל דאגה, פשוט ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים של 20 שניות ולערבב כל פעם.
3 לאחר שהשוקולד נמס מכבים את מצב החימום במיקסר, מוסיפים אליו 100 גרם שוקולד מריר נוספים וממשיכים בפעולת הערבוב עד שהוא נמס. לאלו מכם שאין מיקסר - פשוט מערבבים עם היד, קצת קשה אבל שווה את זה.
4 בשלב זה מומלץ להיעזר במד טמפרטורה ולראות שאתם בטמפרטורה של 31-32 מעלות. מוזגים את השוקולד על התבנית ולדאוג שהוא יגיע לכל הקצוות (השתמשתי בתבנית פוליקרבונט, אפשר גם סיליקון).
5 הופכים את התבנית ומסירים שאריות שוקולד. מנקים את דפנות התבנית ומקררים במשך כ- 5 דקות במקרר.
6 ממלאים את התבנית במלית, משטחים ומקררים שוב כ- 2 דקות בלבד.
7 מחממים את השוקולד שוב (אם במיקסר אז ממש כמה שניות ואם במיקרוגל אז גם למשך כ- 20 שניות, לא יותר, מה שלא נמס מערבבים ידנית. מוזגים על התבנית ומסירים עודפים.
8 נותנים לשוקולד להתמצק (אפשר בטמפרטורת החדר (עד 20 מעלות) למשך כשעה או במקרר למשך כ- 20 דקות.
9 מחלצים את השוקולד מהתבנית, מברישים באבקת איבוק ברונזה או זהב ומגישים שוקולד דובאי ביתי מפנק במיוחד!