דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיתה בשר מושלמת

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי עד שהתערובת אחידה.
  • 2 חוצים כל פיתה לשניים, פותחים בעדינות את הכיס הפנימי, ממלאים במלית הבשר (1-2 כפות) ומהדקים מעט. טיפ שלי: להוסיף כף טחינה גולמית למילוי לפני האפייה - זה שומר על עסיסיות הבשר ונותן עומק וטעם משגע.
  • 3 מורחים את החלק החיצוני של הפיתות הממולאות בשמן הזית בעזרת מברשת.
  • 4 צולים את הקבביתה במחבת פסים/בטוסטר (צורבים כ- 3-4 דקות מכל צד עד להזהבה) או בתנור: מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות, מניחים את הפיתות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים למשך כ- 12 דקות עד שהבשר מבושל והפיתות פריכות.
  • 5 מפזרים את המלח הגס מעל ומגישים חם בליווי טחינה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)539229
חלבונים (גרם)35.07 14.87
פחמימות (גרם)5222
מתוכן סוכרים (גרם)0.73 0.31
שומנים (גרם)20.45 8.67
מתוכם שומן רווי (גרם)6.51 2.76
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.02
כולסטרול (מ"ג)81.1 34.39
נתרן (מ"ג)1,581670.65
סיבים תזונתיים (גרם)0.61 0.26
מים (גרם)81.4334.54
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)20.798.81
ויטמין B (מ"ג)7.523.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.08
ויטמין B3 (מ"ג)6.082.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.690.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.480.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.915.9
ויטמין B12 (מק"ג)2.471.05
ויטמין C (מ"ג)5.82.46
ויטמין E (מ"ג)0.630.27
ויטמין K (מק"ג)49.9421.18
סידן (מ"ג)28.1111.92
ברזל (מ"ג)3.641.54
מגנזיום (מ"ג)27.7411.76
זרחן (מ"ג)219.4193.05
אבץ (מ"ג)6.552.78
אשלגן (מ"ג)412.47174.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.450.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.090.89
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.940.82

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 18.9% 32.3% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.