דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדה טעימה לכל המשפחה

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות לכל רולדה (סה"כ 4 רולדות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לא לשכוח להפשיר את בצק העלים.
  • 2 בינתיים לטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הפטריות והתבלינים, להמשיך לטגן כ- 3-4 דקות תוך כדי
  • ערבוב ולקרר.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולחלק את תערובת הפטריות ל- 4 מנות שוות.
  • 5 לרדד כל חלק מהבצק לעלה, למלא חלק מתערובת הפטריות, לגלגל לרולדה, להדק היטב את הקצוות וכך להכין את שאר הרולדות.
  • 6 להניח את הרולדות על נייר אפייה בתוך תבנית, למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את השומשום. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהרולדות מזהיבות.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)205193
חלבונים (גרם)3.76 3.54
פחמימות (גרם)2019
מתוכן סוכרים (גרם)2.26 2.13
שומנים (גרם)12.34 11.64
מתוכם שומן רווי (גרם)4.92 4.64
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.14
כולסטרול (מ"ג)10.54 9.94
נתרן (מ"ג)178.47168.37
סיבים תזונתיים (גרם)1.05 0.99
מים (גרם)53.4650.44
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)4.544.28
ויטמין B (מ"ג)1.511.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.850.8
ויטמין B5 (מ"ג)0.470.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.529.93
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.02
ויטמין C (מ"ג)2.82.64
ויטמין D (מק"ג)0.150.14
ויטמין E (מ"ג)0.040.04
ויטמין K (מק"ג)0.240.23
סידן (מ"ג)26.1124.63
ברזל (מ"ג)0.460.43
מגנזיום (מ"ג)6.916.52
זרחן (מ"ג)34.9632.98
אבץ (מ"ג)0.270.26
אשלגן (מ"ג)133.3125.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 33% 10% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.54 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.