דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח פרווה לקיץ

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערת זכוכית קטנה לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות, להוסיף את תמצית הרום והמים (או האלכוהול), להמיס במיקרוגל למשך כדקה, להוציא, להוסיף את השוקולית, נס הקפה והשוקולד צ`יפס (להשאיר 2 כפות מהשוקולד צ`יפס לקישוט), ולערבב היטב.
  • 2 להקציף את הקצפת הצמחית ולהוסיף לתערובת השוקולד בתנועות עטיפה.
  • 3 להעביר את תערובת הגלידה לכלי עם מכסה ולהקפיא לכמה שעות או ללילה.
  • 4 להוציא מהמקפיא כ- 10 דקות לפני ההגשה.
  • 5 להגיש בגביעים אישיים ולקשט בשוקולד צ`יפס ששמרנו בצד.
  • 6 מתקבלת גלידת שוקולד פרווה מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אלכוהול שומר על הרכות של הגלידה.

זמן ההכנה כולל גם את זמן ההקפאה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)262310
חלבונים (גרם)2.31 2.74
פחמימות (גרם)1619
שומנים (גרם)20.53 24.32
מתוכם שומן רווי (גרם)13.16 15.59
כולסטרול (מ"ג)2.2 2.61
נתרן (מ"ג)13.2415.68
מים (גרם)11.18
סידן (מ"ג)0.030.04
מגנזיום (מ"ג)0.010.01
אבץ (מ"ג)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 53.2% 6% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.14 (1.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?