דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט כרוב טעים וקל להכנה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר את המלח על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד.
  • 2 לקלות את השומשום עד להזהבה במחבת יבשה, לערבב מדי פעם ולקרר.
  • 3 לערבב את מצרכי הרוטב היטב בנפרד.
  • 4 למזוג את הרוטב על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן ספיגת הטעמים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)24779
חלבונים (גרם)6.07 1.95
פחמימות (גרם)3110
מתוכן סוכרים (גרם)20.31 6.54
שומנים (גרם)12.45 4.01
מתוכם שומן רווי (גרם)1.08 0.35
נתרן (מ"ג)810.94261.03
סיבים תזונתיים (גרם)7.41 2.39
מים (גרם)236.4976.12
ויטמין A (מק"ג)12.834.13
ויטמין B (מ"ג)1.830.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.60.19
ויטמין B5 (מ"ג)0.540.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.320.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)110.335.5
ויטמין C (מ"ג)93.8830.22
ויטמין E (מ"ג)0.380.12
ויטמין K (מק"ג)194.9462.75
סידן (מ"ג)247.5879.69
ברזל (מ"ג)1.210.39
מגנזיום (מ"ג)30.799.91
זרחן (מ"ג)66.6921.47
אבץ (מ"ג)0.460.15
אשלגן (מ"ג)436.11140.38
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 21.9% 10.7% 54.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.42 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.