דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי הקולורבי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • קולורבי - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (536 גרם)
    פרוסות דק במנדולינה
  • תפוז - יחידה בינונית (209 גרם)
    פרוס וחתוך לקוביות עם הקליפה
  • מיץ תפוזים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    מיץ סחוט מתפוז שלם
  • פטרוזיליה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
  • שורש ג`ינג`ר - כפית-קצוץ (5 גרם)
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הקולורבי באמצעות מנדולינה.
  • 2 להניח את הקולורבי הפרוס וקוביות התפוז בקערה.
  • 3 לבחוש את מיץ התפוזים עם שאר המצרכים, לצקת על הקולורבי, לערבב ולהניח בצד כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 4 להעביר את הסלט לכלי הגשה (ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7553
חלבונים (גרם)1.94 1.38
פחמימות (גרם)118
מתוכן סוכרים (גרם)6.54 4.66
שומנים (גרם)3.22 2.29
מתוכם שומן רווי (גרם)0.49 0.35
נתרן (מ"ג)164.49117.07
סיבים תזונתיים (גרם)4.17 2.96
מים (גרם)122.2687.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)12.859.14
ויטמין B (מ"ג)1.661.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.980.7
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.18
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.7819.77
ויטמין C (מ"ג)77.6955.3
ויטמין E (מ"ג)0.510.36
ויטמין K (מק"ג)27.5619.62
סידן (מ"ג)38.4627.37
ברזל (מ"ג)0.540.38
מגנזיום (מ"ג)22.1115.74
זרחן (מ"ג)47.7634
אבץ (מ"ג)0.080.05
אשלגן (מ"ג)393.69280.2
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 15.6% 9.4% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.