דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תגוונו את "האורז" שלכם

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מנקים את הכרובית מחלקים מיותרים ושוטפים היטב.
  • 2 טוחנים את הכרובית במעבד מזון לפירורים בצורת אורז, סוחטים ומעבירים לסיר.
  • 3 מוסיפים את שמן הזית והמלח, ומערבבים.
  • 4 מכסים את הסיר, מבשלים/מאדים כ- 10 דקות עד שהכרובית מתרככת (אין צורך להוסיף מים), מעבירים לכלי הגשה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7137
חלבונים (גרם)3.49 1.8
פחמימות (גרם)84
מתוכן סוכרים (גרם)3.9 2.02
שומנים (גרם)3.92 2.03
מתוכם שומן רווי (גרם)0.6 0.31
נתרן (מ"ג)610.35315.43
סיבים תזונתיים (גרם)4.36 2.25
מים (גרם)175.3790.63
ויטמין A (מק"ג)8.894.59
ויטמין B (מ"ג)2.331.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.790.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.960.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.330.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)84.8143.83
ויטמין C (מ"ג)85.0643.96
ויטמין E (מ"ג)0.140.07
ויטמין K (מק"ג)53.1427.46
סידן (מ"ג)32.5816.84
ברזל (מ"ג)0.710.37
מגנזיום (מ"ג)17.689.14
זרחן (מ"ג)60.8131.42
אבץ (מ"ג)0.340.17
אשלגן (מ"ג)274.89142.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.310.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.3% 20% 17.8% 39.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.56 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.