דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 111 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש לבשל את האורז על פי ההוראות.
  • 2 לערבב את כל החומרים.
  • 3 לצקת לתבנית סיליקון מעוצבת.
  • 4 לאפות בחום בינוני ב- 170 מעלות צלזיוס להתייצבות ולהשחמה.
  • 5 להמתין 10 דקות ולהפוך על צלחת הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשידרוג ע"י תוספת קוביות גזר וגמבה צבעונית (לא ירוקה כהה).

יש לשים לב שאת האורז יש לבשל לפני האפייה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)303273
חלבונים (גרם)10.19 9.2
פחמימות (גרם)5348
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.08
שומנים (גרם)5.42 4.89
מתוכם שומן רווי (גרם)1.71 1.54
כולסטרול (מ"ג)54.77 49.41
נתרן (מ"ג)247.5223.31
סיבים תזונתיים (גרם)0.9 0.82
מים (גרם)8.767.91
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)16.4714.86
ויטמין B (מ"ג)0.260.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.444.91
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.13
ויטמין C (מ"ג)0.410.37
ויטמין D (מק"ג)0.10.09
ויטמין E (מ"ג)0.110.1
ויטמין K (מק"ג)0.10.09
סידן (מ"ג)113.29102.22
ברזל (מ"ג)0.270.24
מגנזיום (מ"ג)1.841.66
זרחן (מ"ג)21.9819.83
אבץ (מ"ג)0.130.12
אשלגן (מ"ג)17.2615.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 7.8% 14.6% 76.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.