דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תבשיל צמחוני-טבעוני נהדר

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 297 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן מעט את הקינואה בשמן, להוסיף את המים והמלח, לבשל על להבה נמוכה למשך כ- 20 דקות או עד שהקינואה מוכנה כמו אורז ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף בהדרגה את שאר המצרכים והתבלינים, לערבב מדי פעם ולבשל במשך כמה דקות.
  • 3 להעביר את הקינואה לכלי הגשה, לפזר מעל את תוספת הפטריות ולקשט בענפי עגבניות השרי המטוגנות מעט.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)28696
חלבונים (גרם)6.73 2.27
פחמימות (גרם)4014
מתוכן סוכרים (גרם)3.33 1.12
שומנים (גרם)11.88 4
מתוכם שומן רווי (גרם)0.98 0.33
נתרן (מ"ג)485.36163.31
סיבים תזונתיים (גרם)2.92 0.98
מים (גרם)233.2678.49
ליקופן (מ"ג)1.290.43
ויטמין A (מק"ג)29.449.9
ויטמין B (מ"ג)5.681.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.08
ויטמין B3 (מ"ג)3.651.23
ויטמין B5 (מ"ג)1.140.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.2212.19
ויטמין C (מ"ג)12.014.04
ויטמין D (מק"ג)0.220.07
ויטמין E (מ"ג)0.510.17
ויטמין K (מק"ג)37.0412.46
סידן (מ"ג)27.589.28
ברזל (מ"ג)2.540.86
מגנזיום (מ"ג)81.7927.52
זרחן (מ"ג)184.1161.95
אבץ (מ"ג)1.690.57
אשלגן (מ"ג)481.21161.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.90.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.870.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.470.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 19.2% 10.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?