גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Bouncing, מאכלים מוקפצים. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
מוקפץ טעים וקל להכנה עם חזה עוף, ברוקולי, פלפל אדום, שום וג'ינג'ר ברוטב סויה
נודלס אסיאתי עם חזה עוף בסגנון קלאסי בתוספת ביצים מקושקשות, בצלים, גזר, כרוב ונבטים - מנת נודלס קלאסית שתוכלו למצוא בכל מסעדה אסיאתית
כמה פשוט - ככה טעים… שעועית ירוקה ברוטב טריאקי וסויה בעיטור שומשום - תוספת טעימה וקלה במיוחד לכל ארוחה
עוף פריך מטוגן ברוטב סצ'ואן סופרררר חריף שאתם חייבים לנסות כי אתם הולכים להתמכר למנה האסיאתית הזו
קוביות פרגיות לוהטות על מחבת פסים בתיבול של רוטב סויה, טריאקי, שום ופלפל שחור - מנה עיקרית מהירה, קלה להכנה וטעימה בטירוף שכולם אוהבים
פטריות פרוסות ומוקפצות בטריאקי, רוטב סויה וצ'ילי מתוק - תוספת נפלאה שיכולה להיות מוגשת לצד מנות דג מתקתקות, מנות בשר מתקתקות, פירה חלבי ועוד
מתכון לפאד תאי ביתי שאתם חייבים להכין ולהתמכר אליו (כמו שאנחנו התמכרנו) - אטריות אורז מוקפצות בווק עם חזה עוף ורוטב פאד תאי נהדר מתמרינדי ורוטב דגים בהגשה עם בוטנים מטוגנים, נבטים וכוסברה ממש כמו...
מנת נודלס פיקנטית עם מחית קארי ירוקה וקרם קוקוס ובתוספת נתחוני פרגית וירקות עם בוטנים מטוגנים ובזיליקום מעל - מנה שהיא פשוט וואו ושאתם הולכים להתמכר אליה
זו תוספת שאנחנו מאוד אוהבים לארוחה - שעועית ירוקה חלוטה קלות ומוקפצת ברוטב סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. בסוף מפזרים מעט שומשום ויש לכם מנה משגעת ומאוד קלה להכנה. שניגש לעבודה?
מנת מוקפץ טבעונית ללא גלוטן קלה ומהירה עם אטריות אורז חום, פלפל אדום, קישוא, פטריות, אפונה ירוקה, תירס וערמונים
מנת הפיליפינית החריפה בסגנון ביתי בהשראת מסעדת הג'ירף שאתם חייבים לאמץ - נודלס מאטריות ביצים עם רוטב אסיאתי מפנק של קרם קוקוס וקארי אדום
עוף סיני מוקפץ ברוטב סויה, שום ודבש עם ג'ינג'ר ובצל ירוק - מנה אסיאתית ממכרת וטעימה במיוחד לארוחת הצהריים לצד אורז לבן חם מהסיר
סינטה נודלס בהשראת מסעדת הג'ירף - אטריות ביצים מוקפצות עם פרוסות סינטה בקר, בצלים וקשיו מקורמל
מנה טבעונית ללא גלוטן מושלמת עם טופו מוקפץ, ערמונים ומגוון של ירקות
חזה עוף מוקפץ עם מגוון ירקות ותיבול אסיאתי מפנק - בדיוק ארוחת הצהריים שאתם צריכים במינימום מאמץ
מנת צ'אזה כמו של מסעדת הג'ירף - נתחי סינטה או פילה בקר פרוסים דק עם חצילים מטוגנים במרינדת סויה מתקתקה. יש יותר טוב מזה?