דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אורז יסמין צבעוני עם ירקות
אורז יסמין צבעוני עם ירקות
תוספת צבעונית לצהריים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן בשמן את הבצל עד להזהבה קלה, להוסיף פרוסות תפוח אדמה ופרוסות בטטה, ולהוסיף את הגזר המגורד והתבלינים (כורכום, כמון, מלח ופלפל שחור).
  • 2 בינתיים להרתיח בסיר 2-3 כוסות מים ולהוסיף 1/2 כפית מלח ואורז כ- 3 דקות, לשטוף ולסנן.
  • 3 להוסיף לסיר עם הבצל, לערבב מעט ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים.
  • 4 להעביר לאש נמוכה ולבשל כ- 50 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להכין בסיר טפלון כבד.
עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)285156
חלבונים (גרם)5.48 2.99
פחמימות (גרם)5932
מתוכן סוכרים (גרם)7.53 4.11
שומנים (גרם)3.55 1.94
מתוכם שומן רווי (גרם)0.28 0.16
נתרן (מ"ג)1,415771.57
סיבים תזונתיים (גרם)2.55 1.39
מים (גרם)104.9357.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)345.76188.59
ויטמין B (מ"ג)1.470.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.730.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.390.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.888.12
ויטמין C (מ"ג)8.664.72
ויטמין E (מ"ג)0.440.24
ויטמין K (מק"ג)4.322.36
סידן (מ"ג)40.3322
ברזל (מ"ג)0.70.38
מגנזיום (מ"ג)19.0210.38
זרחן (מ"ג)44.7324.4
אבץ (מ"ג)0.30.16
אשלגן (מ"ג)369.42201.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 5% 7.8% 83.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?