דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פצפוצי אורז עם קקאו, טחינה וסילאן
פצפוצי אורז עם קקאו, טחינה וסילאן
נשנוש שמקפיאים ומתי שמתחשק מוציאים ונהנים

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את כל המרכיבים למעט הפצפוצים בעזרת כף בקערה עד למרקם אחיד.
  • 2 מוסיפים את הפצפוצים לתערובת ומערבבים בעדינות.
  • 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת ומהדקים קלות עם כף (על מנת שהתערובת תהיה בגובה של כס"מ וחצי).
  • 4 מניילנים את התבנית ומכניסים את התבנית למקפיא ללילה.
  • 5 בבוקר, שולפים את התערובת החוצה מהתבנית אל השיש, ובעזרת סכין חותכים לקוביות.
  • 6 מאחסנים בקופסא אטומה במקפיא עד לאכילה.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)170404
חלבונים (גרם)4.02 9.56
פחמימות (גרם)1842
מתוכן סוכרים (גרם)5.99 14.23
שומנים (גרם)9.4 22.33
מתוכם שומן רווי (גרם)4.59 10.91
נתרן (מ"ג)93.84222.91
מים (גרם)0.070.16
ויטמין B (מק"ג)0.741.76
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)9.0621.52
ברזל (מ"ג)00.01
מגנזיום (מ"ג)0.020.04
זרחן (מ"ג)0.010.02
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.20.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.230.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.3% 13% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.