דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (18 פרלינים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרלינים מוטבעים
  • 1 ממיסים בבן מארי את השוקולד המריר עד להמסה מלאה.
  • 2 בינתיים מכינים את דף הטרנספר בתוך התבנית, ומניחים את התבנית על נייר אפייה.
  • 3 שופכים את השוקולד לתבנית.
  • 4 ממיסים בבן מארי את השוקולד הלבן (להשתמש בשוקולד לבן ללא סוכר) עד להמסה מלאה, ובמקרה הצורך מוסיפים 2 כפיות מים ומערבבים היטב (רוב הסיכויים שיהיה צורך).
  • 5 אם רוצים שהשוקולד הלבן יהיה בתור מילוי, הופכים את התבנית שישפכו שאריות השוקולד המריר, מנקים את התבנית עם שפכטל, ושופכים את השוקולד הלבן לתבניות. אם מספיק לנו שהשוקולד הלבן יהיה רק בחלק התחתון של הפרלין ולא בתור מילוי אז אין צורך להפוך את התבנית ופשוט שופכים מעל השוקולד המריר את השוקולד הלבן.
  • 6 מיישרים את השוקולד בעזרת שפכטל (השוקולד הלבן מתערבב בחלק התחתון של הפרלין עם השוקולד המריר וזה בסדר ואפילו יפה), ומוציאים את שאריות השוקולד (חלק מהשוקולד מתבזבז, אך ניתן להשתמש בו לשימושים אחרים).
  • 7 מכניסים את תבנית השוקולד להקפאה לחצי שעה עד שעה והפרלינים מוכנים.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שוקולד פוליקרבונט מגנט, דף טרנספר לשוקולד, שפכטל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48.2% 8.1% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.93 (0.93 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב