מצרכים למתכון
628 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תחליף נהדר לציפוי השניצל, צילום: דניאל טרכטמן
- 1 מרסקים את כל החומרים במעבד מזון ב- 2-3 פעמים, לפי תכולת כלי המעבד, עד לרמת הפירורים הרצויה.
- 2 מתבלים לפי הטעם.
- 3 אפשר להוסיף עוד שקית תפוצ`יפס, אפרופו, בייגלה ללא גלוטן וגם לחמית.
- 4 שומרים בצנצנות סגורות במקפיא, למעט הצנצנת לשימוש, ששומרים במקרר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
מתאים לפסח ולכל השנה. בתמונה: שניצל מטוגן מחזה עוף טבול בביצה ובפירורים.
ערך תזונתי למתכון
סימון תזונתי | לכל המתכון | ל-100 גרם |
---|
קלוריות (אנרגיה) | 2,362 | 376 |
חלבונים (גרם) | 33.12 | 5.27 |
פחמימות (גרם) | 502 | 80 |
שומנים (גרם) | 24.58 | 3.91 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8 | 1.27 |
נתרן (מ"ג) | 2,570 | 409.24 |
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
4.4% |
5.9% |
89.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב