מצרכים למתכון
50 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (50 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעימות עם המשקה החם
- 1 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים שווים.
- 2 לפזר מעט סוכר (4-5 כפות) על משטח עבודה. להניח את הבצק על הסוכר.
- 3 לזרות רבע מכמות הסוכר שנותרה על הבצק ולרדד אותו (סה"כ 4 חלקים).
- 4 לגלגל את הבצק משני הכיוונים עד שהם נפגשים באמצע. לחתוך פרוסות בעובי של 1/2 ס"מ ולהניח בתבנית.
- 5 לאפות בחום של 180 מעלות 20-30 דקות עד להזהבה.
- 6 לאחסן בקופסא אטומה.
טיפ למתכון
אפשר להכין מחצית עם ממרח שוקולד במקום הסוכר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
27.1% |
6.8% |
66.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב