דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

682 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרלינים
  • הכנת הגנאש:
  • 1 כמו כל גנאש של עוגה מביאים את השמנת המתוקה, החמאה ונס הקפה לתחילת רתיחה.
  • 2 מוזגים על 200 גרם שוקולד מריר, ממתינים שתי דקות ומערבבים היטב.
  • 3 מניחים במקרר, כל 2 דקות מערבבים היטב ודופקים את הקערה על השיש כדי להוציא בועות תוך כדי ערבוב ומחזירים את הגנאש למקרר.
  • 4 בודקים אם המסה מספיק סמיכה כדי למלא את הפרלין.
  • הכנת הפרלינים:
  • 1 ממיסים 200 גרם שוקולד מריר בבן-מארי ומצננים עד שמגיעים ל- 32 מעלות. יש להשתמש כביכול ב- 500 גרם שוקולד ולא ב- 200 גרם שוקולד. 200 גרם השוקולד הם הערכה לכמות השוקולד של הפרלינים. שאר השוקולד (300 גרם) הוא לעיבוד הפרלינים על תבנית ה"פוליקרבונט".
  • 2 מוזגים את השוקולד לתבנית מיוחדת לעשיית פרלינים "פוליקרבונט".
  • 3 מנערים היטב את התבנית לקערת השוקולד כדי שיישארו רק קירות שוקולד. לשים במקרר כדי שהשוקולד יתגבש.
  • 4 כשהשוקולד מתגבש אחרי כחצי שעה ממלאים בגנאש ומכניסים למקפיא לשעה ויותר.
  • 5 לאחר מכן סוגרים את הפרלין: שוב ממיסים את השוקולד ומצננים אותו ל- 32 מעלות. מכסים את התבנית ועם שפכטל מוציאים את השוקולד המיותר שניתן לשמור לפעם הבאה או פשוט לזלול בכיף.
  • 6 מכניסים למקפיא למשך שלוש שעות ואחר כך דופקים את התבנית על שיש וכך יוצאים כל הפרלינים בשלמותם.
  • 7 בתיאבון חיוך

לשים לב לסעיף 1 באופן הכנת הפרלינים: יש להשתמש ב- 300 גרם שוקולד נוספים. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 44.4% 4.1% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.8 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב