מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מורחים את הפילה משני צדדיו במיוקל ומפזרים מלמעלה את אבקת המרק.
- 2 לאחר מכן עוטפים את הדג בנייר כסף הדוק ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס לכחצי שעה.
- 3 יש להיזהר לא לאפות יותר מידיי, אחרת עלול הדג להתייבש.
טיפ למתכון
רוזמרין מעל הממרח לטעם (:
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הדג עצמו עשיר בשומן, אך צורת ההכנה דלה בשומן ולכן המתכון הוא דיאטטי בהתחשב בסוג הדג. מכיל שומן מסוג אומגה 3.
ציוד נדרש: נייר כסף
טעים מאוד.
ערך תזונתי למתכון
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|
קלוריות (אנרגיה) | 278 | 212 |
חלבונים (גרם) | 23.77 | 18.14 |
פחמימות (גרם) | 2 | 2 |
שומנים (גרם) | 19.5 | 14.88 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.39 | 2.59 |
כולסטרול (מ"ג) | 98.75 | 75.38 |
נתרן (מ"ג) | 361.41 | 275.89 |
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
43.2% |
52.6% |
4.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב