דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

900 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בייגלה ללא גלוטן מצופה שוקולד
ממתק בייגלה עם שוקולד לצליאקים
  • 1 בסיר גדול שיכיל את כמות הבייגלה ויותר ממיסים על להבה בינונית את קוביות השוקולד עם החמאה.
  • 2 לאחר שכל השוקולד והחמאה נמסים, מוסיפים את הבייגלה ומערבבים עד שכל הבייגלה מצופים בשוקולד.
  • 3 מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. מוזגים את הבייגלה המצופים על התבנית, מיישרים עד כמה שניתן, מכסים היטב ושומרים במקרר.
  • 4 לאחר כשעתיים שלוש, בוצעים ואוכלים.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 ניתן לשים כף או שתיים מהבייגלה בעטרות נייר במקום לפרוש בתבנית.
  • 2 אפשר להמיס כ- 50 גרם שוקולד לבן, להזליף ולקשט את הממתק.
  • 3 ניתן להעשיר בערכים תזונתיים על ידי החלפת חלק מהבייגלה באגוזים קלויים ללא מלח כמו אגוזי המלך, פקאנים ואגוזי לוז (מאוד יתאימו). כמו כן, ניתן להוסיף צימוקים, חמוציות, פירות מיובשים חתוכים, פירות הדר מסוכרים ובכלל כל מה שאוהבים ורוצים לאכול מצופה שוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.5% 2.9% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב