מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
טעימה בטירוף - הכנאפה המוכנה של וילי פוד, צילום: תפיקו הפקות
- 1 להוציא את הכנאפה המוכנה מהתבנית שבתוך האריזה, להניח על תבנית אפייה מתאימה (רצוי תבנית שגדולה מעט בקוטר שלה מהכנאפה) ולאפות בתנור במשך כ- 10-12 דקות בחום של 240 מעלות עד להזהבה.
- 2 למזוג מעל את סירופ הסוכר ולפזר מהפיסטוקים הקצוצים.
- 3 להגיש ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד כוס תה.
ערך תזונתי למתכון
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|
קלוריות (אנרגיה) | 389 | 403 |
חלבונים (גרם) | 8.09 | 8.38 |
פחמימות (גרם) | 40 | 42 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 12.51 | 12.97 |
שומנים (גרם) | 22.81 | 23.64 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 11.36 | 11.77 |
כולסטרול (מ"ג) | 40.33 | 41.79 |
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
32.1% |
11.4% |
56.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב