דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ערמונים צרובים על מצע אורז ואפונה ירוקה
תוספת במינימום מאמץ
  • 1 במחבת מחממים את שמן הזית, מקפיצים את הערמונים בשמן הזית עם המלח הגס עד לצריבה קלה ומעבירים לקערה.
  • 2 באותה המחבת מטגנים כדקה את האורז ומכסים במים רותחים.
  • 3 מוסיפים את האפונה הירוקה, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מוכן. מוסיפים את הערמונים הצרובים ומגישים מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון/הקפצה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 9.2% 11.3% 76.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב