דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לינגוויני ברוטב בזיליקום ותרד קל ומהיר
מנת פסטה מאוד פשוטה להכנה
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, שומרים כחצי כוס (או מצקת) ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
  • 2 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים אליו את התרד והבזיליקום הקפואים.
  • 3 מוסיפים את המצקת של מי בישול הפסטה וממיסים הכל יחד (ניתן להוסיף עוד מלח לפי הטעם, אם המלח ממי הבישול אינו מספיק).
  • 4 מוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב, מגישים מיד.

הערך התזונתי לא כולל את המלח למי בישול הפסטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 25.7% 16.2% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב