דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת פסטה מאוד פשוטה להכנה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 372 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן, שומרים כחצי כוס (או מצקת) ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
  • 2 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית ומוסיפים אליו את התרד והבזיליקום הקפואים.
  • 3 מוסיפים את המצקת של מי בישול הפסטה וממיסים הכל יחד (ניתן להוסיף עוד מלח לפי הטעם, אם המלח ממי הבישול אינו מספיק).
  • 4 מוסיפים את הפסטה המוכנה לרוטב, מגישים מיד.

הערך התזונתי לא כולל את המלח למי בישול הפסטה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)426115
חלבונים (גרם)13.6 3.66
פחמימות (גרם)4612
שומנים (גרם)21.58 5.81
מתוכם שומן רווי (גרם)3.06 0.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.10.03
נתרן (מ"ג)200.553.97
סיבים תזונתיים (גרם)3.1 0.83

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 25.7% 16.2% 54.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.