דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט מעולה לאירוח

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הבטטות לפרוסות דקות ומערבבים בקערה יחד עם השמן, הרוזמרין, המלח הגס והפלפל השחור.
  • 2 מחממים מחבת פסים. כשהיא חמה מסדרים את פרוסות הבטטות במחבת וצולים היטב מכל צד עד שהן מתרככות.
  • 3 חוצים את תפוח העץ לחצי וכל חצי פורסים לפרוסות דקות.
  • 4 חותכים את החסה לרצועות דקות.
  • 5 מנערים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
  • 6 מערבבים בקערה את החסה, פרוסות התפוח והבטטות הצלויות, ויוצקים מעל את הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23391
חלבונים (גרם)2.85 1.12
פחמימות (גרם)2811
מתוכן סוכרים (גרם)11.59 4.54
שומנים (גרם)12.9 5.06
מתוכם שומן רווי (גרם)1.45 0.57
נתרן (מ"ג)659.87258.61
סיבים תזונתיים (גרם)5.62 2.2
מים (גרם)203.3479.69
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,251490.39
ויטמין B (מ"ג)2.340.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.910.35
ויטמין B5 (מ"ג)0.770.3
ויטמין B6 (מ"ג)0.260.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14255.65
ויטמין C (מ"ג)38.6415.14
ויטמין E (מ"ג)1.170.46
ויטמין K (מק"ג)104.0740.79
סידן (מ"ג)69.5327.25
ברזל (מ"ג)1.920.75
מגנזיום (מ"ג)35.3413.85
זרחן (מ"ג)6726.26
אבץ (מ"ג)0.460.18
אשלגן (מ"ג)522.98204.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 26% 5.7% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.