דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת ביסקוויטים נוטלה וניל
שילוב נהדר של פתיבר, נוטלה ווניל
  • 1 נכין ראשית קרם נוטלה: נקציף יחד את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב (בשל הערות כי קרם הנוטלה לא מתייצב - אל תוסיפו כלל חלב בשלב ראשון ותראו אם הקרם מתייצב בלעדיו).
  • 2 נרטיב בחלב את הביסקוויטים ונרפד איתם את תחתית התבנית המלבנית.
  • 3 נמרח את כל קרם השוקולד על הביסקוויטים וניישר היטב.
  • 4 נרטיב עוד ביסקוויטים ונשים שכבה על קרם הנוטלה.
  • 5 נכין קרם וניל: נקציף יחד את כל המצרכים וניצוק את כל הקרם על שכבת הביסקוויטים (בשל הערות לחוסר התייצבות - מומלץ להתחיל עם 1/4 כוס חלב ולראות אם מתייצב).
  • 6 נוצרה לנו עוגה עם שתי שכבות משגעות בטעמן. ניתן לקשט בקקאו או זילופי נוטלה לפי הטעם.
  • 7 נשמור בקירור (כחצי שעה לפחות) ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית (אפשר גם חד פעמית).

את העוגה כמובן לשמור במקרר כל הזמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 33.1% 7% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב