דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (15 אם חותכים כל בורקס ל- 3 או 30 אם חותכים כל בורקס ל- 6)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בורקס פילו גבינה טבעוני
בורקס טבעוני קל וטעים
  • 1 פורסים את הגבינה הטבעונית המלוחה לפרוסות בעובי של כחצי סנטימטר (מומלץ להשתמש בגבינה זו של המותג "משומשו" בטעם זעתר או להוסיף זעתר באופן עצמאי).
  • 2 לוקחים בכל פעם 3 עלי פילו יחד ומורחים על העלה העליון שמן זית מהול במים.
  • 3 מניחים על עלי הפילו את פרוסות הגבינה ומגלגלים.
  • 4 על כל בורקס מורחים סילאן מהול במים ובשלב הזה ניתן לפזר שומשום.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל שומשום לפי הטעם (לא חובה). ניתן להוסיף זיתים לפי הטעם או כל מה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 16.2% 9.7% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב