דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידוניות אוראו
חטיפי שחיתות קפואים
  • 1 בקערת המיקסר מקציפים את השמנת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2 מעבירים את הקצפת אל קערה, שוברים לתוכה את עוגיות האוראו, מערבבים, ומעבירים מחצית מהכמות אל תבנית שניתן להכניס למקפיא והמרופדת בנייר אפייה משומן.
  • 3 מוסיפים את קוביות השוקולד השבורות, מכסים בקצפת שנותרה, מכניסים למקפיא להתייצבות של כמה שעות לפחות, מוציאים ומחלקים לקוביות (אפשר להוסיף עוגיות אוראו מיני מעל).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר + תבנית להקפאה.

הערך התזונתי לא כולל את חבילת שוקולד האוראו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 52.5% 3.8% 43.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.11 (1.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב