דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות שוקולד נוטלה
חיתוכיות שוקולד שכולם יאהבו
  • 1 לגרוס גס את הפתיבר במעבד מזון, להוסיף את עוגיות הלוטוס, לגרוס גם אותן ולהניח בקערה גדולה.
  • 2 הכנת רוטב השוקולד: בקלחת להביא לרתיחה את השמנת המתוקה, לכבות את הגז ולמזוג אותה על השוקולדים בקערה. להוסיף את הנוטלה, להמתין כ- 3 דקות עד שהשוקולד יימס ורק אז לערבב לרוטב שוקולדי. למזוג את רוטב השוקולד מעל הביסקוויטים הגרוסים בקערה ולערבב היטב.
  • 3 לרפד 2 תבניות מרובעות 20x20 ס"מ בנייר אפייה ולתוכן למזוג את תערובת הביסקוויטים השוקולדית. לשטח בעזרת פלטה ולהקפיא להתייצבות למשך כשעה.
  • 4 הכנת הגנאש: להביא לרתיחה את השמנת המתוקה, למזוג מעל השוקולד ולערבב עד לקבלת גנאש שוקולד חלק.
  • 5 לאחר כשעה להוציא את התבניות מהמקפיא, למזוג מעליהן את הגנאש ולפזר את הסוכריות הצבעוניות (ניתן לפזר אגוזים קצוצים, קוקוס או אם בא לכם ניתן גם להשאיר חלק). להחזיר למקפיא לכחצי שעה נוספת.
  • 6 זהו! החיתוכיות מוכנות - נשאר רק להוציא מהמקפיא, לפרוס ולהתענג על חיתוכיות שוקולד שכולם אוהבים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשמור בכלי אטום במקפיא עד חודש ימים.

ציוד נדרש: 2 תבניות מרובעות 20x20 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה והמסה בקלחת. זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 37.1% 6.9% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב