מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לערבב את השמן עם הפפריקה ולמרוח את העוף מכל צדדיו.
- 2 להניח את העוף באמצע התבנית הגדולה של התנור.
- 3 לפזר מסביב לעוף את המלח הגס (שהמלח לא ייגע בעוף).
- 4 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאפות כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כ- 20 דקות או עד שמוכן.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ערך תזונתי למתכון
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|
קלוריות (אנרגיה) | 408 | 187 |
חלבונים (גרם) | 35.21 | 16.13 |
פחמימות (גרם) | 0 | 0 |
שומנים (גרם) | 29.54 | 13.53 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 8.46 | 3.87 |
כולסטרול (מ"ג) | 145.83 | 66.79 |
נתרן (מ"ג) | 750 | 343.51 |
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
45.3% |
54% |
0.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב