דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את השמן עם הפפריקה ולמרוח את העוף מכל צדדיו.
  • 2 לשים את העוף באמצע התבנית הגדולה של התנור.
  • 3 לפזר מסביב לעוף את המלח הגס (שהמלח לא יגע בעוף).
  • 4 לכסות ולאפות כשלושת רבעי שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 20 דקות.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)408 קלוריות187 קלוריות
חלבונים35.2 גרם16.1 גרם
פחמימות0 גרם0 גרם
שומנים29.5 גרם13.5 גרם
מתוכם שומן רווי8.5 גרם3.9 גרם
כולסטרול145.8 מ"ג66.8 מ"ג
נתרן750 מ"ג343.5 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.3% 54% 0.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.