דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את השמן עם הפפריקה ולמרוח את העוף מכל צדדיו.
  • 2 להניח את העוף באמצע התבנית הגדולה של התנור.
  • 3 לפזר מסביב לעוף את המלח הגס (שהמלח לא ייגע בעוף).
  • 4 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, לאפות כ- 45 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כ- 20 דקות או עד שמוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)408187
חלבונים (גרם)35.21 16.13
פחמימות (גרם)00
שומנים (גרם)29.54 13.53
מתוכם שומן רווי (גרם)8.46 3.87
כולסטרול (מ"ג)145.83 66.79
נתרן (מ"ג)750343.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.3% 54% 0.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.