מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
עוף שלם קל וטעים האפוי עם מלח גס מסביבו
- 1 להניח על תבנית התנור נייר אפייה ומסביב לכל נייר האפייה לפזר מלח גס (לא מלח בישול. לא לשים מלח במרכז התבנית).
- 2 לשטוף את העוף השלם היטב ולהניח אותו במרכז התבנית.
- 3 למרוח מעט את העוף בשמן זית מעורבב עם כפית פפריקה אדומה מרוקאית (בשביל הצבע), ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי-שעתיים לפחות (תלוי בתנור).
- 4 להגיש עם תוספות שאוהבים (אורז, פתיתים, צ`יפס) או רק עם סלט טרי לשומרי המשקל.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית תנור.
הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס.
ערך תזונתי למתכון
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|
קלוריות (אנרגיה) | 733 | 166 |
חלבונים (גרם) | 73.94 | 16.78 |
פחמימות (גרם) | 1 | 0 |
שומנים (גרם) | 48.24 | 10.94 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 15.66 | 3.55 |
כולסטרול (מ"ג) | 306.25 | 69.48 |
נתרן (מ"ג) | 1,575 | 357.35 |
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
39.2% |
60.1% |
0.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב