דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף במלח גס קל להכנה
עוף שלם קל וטעים האפוי עם מלח גס מסביבו
  • 1 להניח על תבנית התנור נייר אפייה ומסביב לכל נייר האפייה לפזר מלח גס (לא מלח בישול. לא לשים מלח במרכז התבנית).
  • 2 לשטוף את העוף השלם היטב ולהניח אותו במרכז התבנית.
  • 3 למרוח מעט את העוף בשמן זית מעורבב עם כפית פפריקה אדומה מרוקאית (בשביל הצבע), ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה וחצי-שעתיים לפחות (תלוי בתנור).
  • 4 להגיש עם תוספות שאוהבים (אורז, פתיתים, צ`יפס) או רק עם סלט טרי לשומרי המשקל.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית תנור.

הערך התזונתי לא כולל את המלח הגס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39.2% 60.1% 0.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב