מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה (תלוי בכל המנה (כ- 10 מנות מכל גלידה))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
במה תבחרו: גלידת אוראו או גלידת נוטלה?
- 1 להקציף את השמנת המתוקה.
- 2 להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף עד שמתערבב בקצפת.
- 3 למחצית מהתערובת להוסיף את ממרח השוקולד, ולמחצית השנייה להוסיף את עוגיות האוראו השבורות דק.
- 4 לערבב היטב את שתי התערובת, למזוג כל אחת מהן אל תבניות גלידה או כל כלי אחר ולהכניס להקפאה למשך כ- 10 שעות (מומלץ לחכות לילה במקרר).
- 5 עכשיו רק נותר להתענג על גלידה ביתית טעימה וקלה מאוד להכנה!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף את כל החלב המרוכז במידה ורוצים גלידה מתוקה יותר (או להוסיף יותר ממרח שוקולד/עוגיות אוראו). ניתן להחליף את התוספות לגלידה בתוספות שאתם הכי אוהבים (תהיו יצירתיים).
זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הגלידה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
45.3% |
4.3% |
50.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב