דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קסטות אוראו ושוקולד
הקסטות שתשדרגנה לכם את הקיץ
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלב המרוכז ולערבב.
  • 2 לחלק את התערובת לשניים: לחלק הראשון להוסיף את הנוטלה ולחלק השני להוסיף את עוגיות האוראו המפוררות (לא לטחון).
  • 3 להניח את הפתיבר בצורה מסודרת בתבנית מלבנית (חצי כמות).
  • 4 למזוג את הבלילה המוכנה ולשטח אם יש צורך.
  • 5 להניח מעל את הפתיבר הנותרים וליצור קסטות.
  • 6 להקפיא למשך הלילה.
  • 7 באמצעות סכין חדה לחתוך לפי המיקומים של הפתיבר בזהירות ולהפריד את הקסטות. לאחר מכן אפשר להתחיל להתענג!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין על אותו עיקרון גם גלידת לוטוס: פשוט להוסיף לשמנת המוקצפת ולחלב המרוכז 3 כפות ממרח לוטוס ולערבב היטב.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 42.7% 5.4% 51.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב