גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | ערוצי תוכן | » | רץ ברשת | » | בחירות חמישיות: 5 מתכונים שבחרנו להכין כבר לפחות 5 פעמים! |
5 מערכות בחירות ב- 3.5 שנים זה תקדים שאולי אין שני לו בעולם, והאמת שכל אזרח בישראל סובל מכך שאין ממשלה אחת יציבה. אז קצת לפני הבחירות החמישיות ש"באות עלינו לרעה שוב" - החלטנו להציג לפניכם 5 מתכונים שכבר הספקנו להכין 5 פעמים ויותר במהלך 3.5 השנים האחרונות. אז אם כבר חופש ביום הבחירות - למה לא להכין משהו טעים ולהתפנק? (:
מערכת foodsdictionary, 31.10.2022
גם בבחירות האלו - בוחרים באתר FoodsDictionary
קפיצה קטנה לאיטליהאנחנו לא מדברים פסטה וגם לא על פיצה - אנחנו מדברים על סלט קפרזה איטלקי כמובן עם גבינת מוצרלה טרייה שקורעים ביד, עגבניות (אנחנו אוהבים להשתמש בעגבניות שרי צבעוניות), בזיליקום טרי ורענן, שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס וחומץ בלסמי מצומצם. מה צריך יותר מזה לארוחת הערב? אגב, זה מתכון מאוד קל להכנה וגם מהיר! המתכון המלא של רוחל'ה כאן: סלט קפרזה איטלקי. אין על תוספת תפוחי אדמה בתנוראבל למה להכין סתם תפוחי אדמה רגילים בתנור? למה לא להכין משהו מיוחד? קבלו מתכון לפוטטוס קראנצ'י וטעים במיוחד עם מבחר תבלינים שאנחנו בטוחים שאתם הולכים לאמץ. הפוטטוס מושלם ככה סתם כנשנוש וגם כתוספת לארוחה כמובן. המתכון המלא של מאיה פפיסמדוב כאן: פוטטוס ביתי. הקובה הכי ממכרת שישאנחנו מאוד אוהבים את המטבח העיראקי העשיר בטעמים וניחוחות, ואחת הקובות הכי מוצלחות וטעימות מבחינתנו היא כמובן קובה דלעת ברוטב חמוץ מתוק שאי אפשר להפסיק לשתות עם הכף. את הקובה, שהמעטפת שלה היא סולת, ניתן למלא בחזה עוף עם בצל ופטרוזיליה או בבשר טחון - לשיקולכם. אגב, הייתה לנו התלבטות קשה בין קובה דלעת לקובה סלק שאנחנו גם מאוד אוהבים וגם מכינים באופן קבוע (תוכלו למצוא גם מתכון של רוחל'ה לקובה סלק גם כאן באתר). המתכון המלא של רוחל'ה כאן: קובה דלעת. קובה דלעת עיראקית מושלמת
לא צריך יותר לקנות לחםהלחמים התייקרו? יוקר המחיה בישראל באמת בלתי נסבל, ולמרות שגם הקמח התייקר - יותר זול להכין לחמים בבית. אנחנו התאהבנו במתכון ללאפות ביתיות מושלמות שאפשר גם להקפיא ולחמם מתי שרק מתחשק - הן יוצאות כאילו זה עתה הכנתם אותן. הלאפות מתאימות מאוד לסנדוויצ'ים או למנות שווארמה או בשרים כמובן. אנחנו מאוד אוהבים להכין איתן סביח עיראקי ביתי. המתכון המלא של מאיה פפיסמדוב כאן: לאפות ביתיות. אי אפשר לסיים בלי מנת דג מנצחתהדג הכי פופולארי בישראל הוא כמובן הסלמון. ניתן לרכוש אותו בכל סופר או בכל חנות דגים, טעמו אהוב על כולם (גם על ילדים) וניתן להכין איתו גם מנות דגים נאים וגם למנות דג צלויות בתנור או מטוגנות. אנחנו מאוד אוהבים לקחת פילה סלמון ולחבר אותו למטבח האסיאתי עם משרה שפשוט משתלב נהדר עם בשרו של הסלמון רוטב סויה, רוטב טריאקי, חמאת בוטנים, מייפל וחרדל. קבלו מתכון שלא תוכלו להפסיק להכין אותו. המתכון המלא של רוחל'ה כאן: סלמון בתנור. אז חברים - צאו עכשיו להצביע ולהשפיע, לאחר מכן תקפצו לסופר ותיכנסו למטבח (: |