1. קולפים את תפוחי האדמה (או שוטפים ומשאירים עם הקליפה) וחותכים לפלחים.
2. מעבירים לסיר, מכסים במים ומבשלים את פלחי תפוחי האדמה כ- 5 דקות.
3. מסננים מנוזלים, מצננים ומייבשים מעט.
4. מערבבים בקערה את הקורנפלור ופירורי הלחם יחד, מוסיפים את המיונז, רוטב הצ`ילי, השמן והתבלינים, ומערבבים.
5. בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצקים מעל פלחי תפוחי האדמה את תערובת המיונז והתבלינים, מערבבים ומורחים היטב. מפזרים מעל שומשום.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות (טורבו) למשך כ- 45 דקות.
7. מגישים את הפוטטוס חם וזוללים - בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.