דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פוטטו בתנור
פוטטו בתנור
פוטטו כמו ברשתות המזון המהירות - רק ביתי!

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את תפוחי האדמה חותכים לפלחים, מרתיחים כ-10 דקות ומסננים.
  • 2 בקערה מערבבים את כל התבלינים עם הקורנפלור (ללא פירורי הלחם).
  • 3 מכסים היטב את תפוחי האדמה בתערובת.
  • 4 שמים את הפוטטו בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בטורבו על חום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 5 מוציאים, מערבבים בעדינות ומפזרים פירורי לחם מוזהבים בנדיבות.
  • 6 ממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעים להגיש עם רוטב צ`ילי.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)476125
חלבונים (גרם)10.34 2.72
פחמימות (גרם)8723
מתוכן סוכרים (גרם)4.27 1.12
שומנים (גרם)10.81 2.84
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 0.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)1.65 0.43
נתרן (מ"ג)675.37177.55
סיבים תזונתיים (גרם)8.05 2.12
מים (גרם)263.1869.19
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.36.13
ויטמין B (מ"ג)8.052.12
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.05
ויטמין B3 (מ"ג)5.071.33
ויטמין B5 (מ"ג)1.340.35
ויטמין B6 (מ"ג)1.130.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)99.0126.03
ויטמין C (מ"ג)34.499.07
ויטמין E (מ"ג)0.370.1
ויטמין K (מק"ג)7.832.06
סידן (מ"ג)56.3214.81
ברזל (מ"ג)4.021.06
מגנזיום (מ"ג)100.0426.3
זרחן (מ"ג)249.5865.61
אבץ (מ"ג)1.310.34
אשלגן (מ"ג)1,899499.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 9.3% 8.9% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.