דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 380 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פוטטו בתנור
פוטטו כמו ברשתות המזון המהירות - רק ביתי!
  • 1 את תפוחי האדמה חותכים לפלחים, מרתיחים כ- 10 דקות ומסננים.
  • 2 בקערה מערבבים את כל התבלינים עם הקורנפלור (ללא פירורי הלחם).
  • 3 מכסים היטב את תפוחי האדמה בתערובת, מניחים את הפוטטו בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בטורבו על חום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 4 מוציאים מהתנור (לא לכבות), מערבבים בעדינות, מפזרים את פירורי הלחם המוזהבים בנדיבות וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעים להגיש עם רוטב צ`ילי.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 9.3% 8.9% 74.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב